Avantajele folosirii unui creion de sprancene

Dupa cum bine stim, un machiaj nu este finalizat pana cand sprancenele noastre nu sunt conturate cu ajutorul unui creion, care le defineste si ne ajuta sa obtinem efectul mult dorit.

Felul in care sprancenele noastre arata este foarte important, deoarece o forma nereusita ne poate schimba intreaga fizionomie.

Indiferent ca vorbim despre realizarea unui make-up de zi sau unul de seara, pentru un anumit eveniment, creionul de sprancene se foloseste indiferent de situatie.

De cele mai multe ori, sprancenele noastre nu sunt suficient de groase si definite, insa asta nu inseamna ca nu putem sa obtinem ceea ce ne dorim.

In principiu, creionul pentru sprancene este metoda cea mai folosita cand vine vorba de acest aspect, deoarece se aplica foarte usor si nu avem nevoie de cunostinte de specialitate pentru a-l folosi.

In ceea ce priveste nuantele, ele variaza in functie de culoarea naturala a sprancenelor si de nuanta tenului. De la maro deschis, pana la negru, exista o gama foarte variata in acest sens, pentru ca fiecare persoana sa isi aleaga culoarea potrivita, obtinand astfel un aspect natural.

Principala deosebire intre creioanele dermatografice si creioanele pentru sprancene este compozitia lor. Creionul folosit la conturarea sprancenelor are ca ingredient ceara, care permite fixarea acestora, ceea ce inseamna ca firele de par vor sta cat mai bine, avand un aspect uniform.

Fiind concepute in asa fel incat sa nu afecteze structura firului de par, creioanele nu afecteaza cu nimic textura acestuia, deci se folosesc fara nici un fel de efect advers.

De cele mai multe ori, creionul pentru sprancene este prevazut la celalalt capat cu o periuta, pentru a aranja cat mai bine firele de par, dupa aplicare.

In functie de nuanta firelor de par se va alege si nuanta creionului. Mai exact, pentru firele de par blond se va alege un creion maro deschis, pentru firele roscate se alege caramiziu, iar pentru firele brunete se alege un creion cat mai inchis.

Creioanele sunt destul de subtiri, ceea ce inseamna ca ofera un grad ridicat de precizie, pentru a nu exista riscul sa depasim forma sprancenelor.

Liniile fine pe care le realizam sunt foarte asemanatoare cu firele de par, deci obtinem un aspect cat mai natural si nu se observa ca am fi folosit ceva pentru sprancene, ceea ce nu poate decat sa ne bucure.

Inainte de orice, ar trebui sa dam sprancenelor noastre o forma cat mai potrivita, iar acest lucru se face de catre o cosmeticiana, deoarece pensatul acasa nu este cea mai buna varianta.

Mai apoi, vom alege un creion de o calitate superioara, care sa reziste cat mai mult. De regula, creionul este rezistent la apa, deci nu trebuie sa ne facem griji in aceasta privinta.

Concluzionand, creionul pentru sprancene este unul dintre cele mai cunoscute produse de make-up, fiind folosit la nivel mondial de catre toate persoanele pasionate de frumusete. Avand in vedere ca sprancenele noastre ocupa un rol deosebit de important in intreaga noastra fizionomie, trebuie sa avem o mare atentie atunci cand vine vorba de ingrijirea si aranjarea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *