Cumparati cei mai eficienti dezinfectanti de suprafete

In prezent, suntem constant amenintati de infectarea cu noul virus, asa ca trebuie sa fim destul de responsabili incat sa ne luam toate masurile de protectie pentru a ne fi bine atat noua, cat si celor din jur.

Produsele de curatenie joaca un rol destul de important in aceasta situatie, pentru ca s-a dovedit ca folosirea frecventa a acestora este benefica in eliminarea bacteriilor sau a virusurilor care se pot aseza pe suprafete. Suprafete cu care suntem si noi in contact, pe care le atingem si de pe care putem contacta respectivii microbi.

Asa ca, atunci cand vine vorba de locuinta noastra sau de locul de munca, trebuie sa fim destul de vigilenti si sa investim in dezinfectanti de suprafete.

Sunt benefici acesti dezinfectanti de suprafete?

Cu siguranta ca da.

Acestia au in componenta lor ingrediente care duc la uciderea bacteriilor si a virusurilor, astfel ca nu mai au nicio forta in a ne face noua rau. Insa trebuie sa investim in produse de calitate, care au in componenta lor 70% alcool si sa le folosim frecvent.

Este foarte important sa nu neglijam acest aspect. Sa spunem ca de exemplu mergem la locul nostru de munca si acest lucru presupune sa atingem suprafetele din jurul nostru: cuier, usa, birou, cafetiera etc. Daca aceste locuri nu sunt bine igienizate de produse calitative, acestea sunt locuri sigure din care putem contacta virusul. Mai ales daca este implicat un numar mare de angajati.

Sau sa luam un alt exemplu. Vii acasa dupa o zi obositoare la locul de munca si atingi suprafetele din  jur fara sa te dezinfectezi pe maini: cutia de scrisori, usa, clanta, cheile, cuierul, masa, intrerupatorul. Toate aceste zone si toate cele pe care le atingi se infecteaza automat. In ajutorul tau poate veni un dezinfectant de suprafere care sa elimine toate bacteriilor si virusurile asezate pe acestea. Astfel vei fi in intregime protejat de riscul de a te infecta.

De asemenea, acesta contribuie si la mentinerea unui mediu curat si placut in care sa ne desfasuram cu incredere activitatile. Studiile arata ca oamenii au un randament si o productivitate mai mare atunci cand isi desfasoara activitatile intr-un mediu curat acomaniat de un miros placut.

Asa ca, pentru a avea si un sentiment placut atunci cand muncesti sau iti desfasori diverse activitati, asigura-te ca locul in care ti le desfasori este curat, igienizat si ferit de orice risc de infectare cu diverse boli sau virusuri.

Este responsabilitatea noastra sa avem grija de noi, ca mai apoi sa putem avea grija si de cei din jurul nostru. Daca noi suntem neglijenti si contactam o multime de bacterii fara sa ne dezinfectam, este o sansa foarte mare ca acele bacterii sa fie raspandite si multiplicate, ajungand la persoanele din jurul nostru care, la randul lor, fac acelasi lucru: le raspandesc. Insa, daca noi avem aceasta grija, eliminam din start riscul de a ne infecta pe noi, ca, mai apoi, sa eliminam riscul de a-i infecta si pe cei din jurul nostru.

Avand in vedere toate aceste idei mentionate in randurile de mai sus, puteti-va sanatatea dvs si a celor din jurul dvs pe primul loc si achizitionati cei mai calitativi dezinfectanti de suprafete, pe care sa ii utilizati frecvent. Este o responsabilitate pe care ne-o asumam cu totii si, pentru a avea rezultate bune si optimiste, trebuie sa ne conformam si sa le folosim cat mai frecvent cu putinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *