La S-A-E gasesti sisteme antiefractie

Sistemele de securitate sunt concepute pentru a detecta intruziune intr-o cladire sau o zona si sunt folosite pentru proprietati rezidentiale, comerciale, industriale si militare. Sistemele de alarma auto protejeaza, de asemenea, vehiculelor si a continutului acestora.

Unele sisteme antiefractie servesc un singur scop, si anume anti-efractie. Sistemele combinate asigura atat protectia impotriva incendiilor si a intruziunilor. Sistemele de alarma anti-efractie pot fi, de asemenea, combinate cu sisteme de supraveghere audio-video pentru a inregistra in mod automat activitatile intrusi, si pot interactiona cu sistemele de control pentru usile electrice blocate. Sistemele variaza de la sirenele independente mici in sisteme complexe, cu mai multe zone, monitorizate si controlate de calculator.

Componentele unui sistem de intruziune

Sistemele de alarma simple sunt alcatuite din unul sau mai multi senzori pentru detectarea intruziunilor, in care un dispozitiv de avertizare. Cu toate acestea, un sistem de alarma obisnuit ar trebui sa contina urmatoarele:

Unitatea centrala de control citeste informatiile de la senzorii, urmeaza starile / dezarmarii si semnale intruziuni de armare.

Senzorii sunt dispozitive care detecteaza intruziunile folosind o varietate de metode, cum ar fi vizionarea usilor sau a ferestrelor sau de detectare a miscarii, un sunet sau vibratie dintr-o incinta.

nu-escalada-60Intruzinea alarma dispozitive de semnalizare. Cel mai adesea, acestea sunt sirene si / sau lumini de semnalizare.

Tastatura este un dispozitiv mic, de obicei montat pe perete, care este interfata dintre utilizator si sistemul de alarma. In afara de butoane, tastaturi au de obicei un ecran si / sau luminile indicatoare.

Conexiunile dintre componentele sunt obtinute fie prin punerea cablu, fie prin legaturi radio.

Dispozitivele de securitate sunt cele care ajuta la detectarea intrusilor, cum ar fi camere video sau lumini.

Cele mai multe ori, sisteme de alarma antiefractie sunt combinate cu servicii de monitorizare, iar in cazul unui eveniment, unitatea centrala contacteaza automat de monitorizare prin dispecer folosind o linie telefonica sau o conexiune la Internet.

Prin infrasrosu detectoare pasive (PIR) sunt folosite pentru a detecta miscare si sunt sistemele de alarma cu senzori cel mai frecvent recurs. Instala, de obicei, pe perete sau tavan si poate acoperi atat in ​​zonele cu acces restrictionat si 360 in zona in care acestea sunt montate. S-A-E este unul din singurii distribuitori de sisteme antiefractie pentru exterior.

Detectoarele care utilizeaza frecvente ultrasonice intre 15kHz si 75kHz pentru a transmite undele sonore nu pot fi auzite de oameni. Folosind principiul Doppler, orice modificare a frecventei frontului de unda sonora emisa primit este cauzata de miscarea unui obiect.

Detectoarele transmit cuptorul cu microunde si masura se schimba sosite valuri. Pentru a reduce alarmele false, aceste detectoare pot utiliza un senzor PIR.

Sistemul antiefractie are in component si un radar compact pentru supraveghere trimite si primeste detectoare de microunde si cuptor cu microunde, dar poate detecta locatia exacta a intrusilor. De asemenea, aceste mini-radar poate determina cu precizie distanta, viteza, directia si dimensiunile unui obiect.

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *