Profile pentru ferestre termopan

Termopanele sunt tot mai cautate atunci cand ne gandim la inlocuirea vechilor ferestre, care nu ne mai ofera eficienta din punct de vedere termic. Asta deoarece de cele mai multe ori aceste ferestre termopan pot reprezenta o solutie prin care se poate mentine mai multa caldura la interior, si de asemenea izolarea fonica este ceva mai buna. In cele ce urmeaza vom vorbi despre profile pvc, si putem spune despre acestea sa sunt folosite atat pentru a crea ferestre termopan, cat si pentru usi sau pereti despartitori. Profilele de acest tip sunt utilizate si din simplul fapt ca pot reprezenta o solutie ideala in ceea ce priveste functionabilitatea si design-ul, si sunt caracterizate de un nivel ridicat de confort. Oricum, este indicat sa va informati atunci cand veti dori sa achizitionati sisteme de acest tip, deoarece pana la urma vorbim despre o investitie de lunga durata, iar alegerile pe care le facem trebuie sa fie cele mai potrivite. Este posibil sa va intrebati ce inseamna PVC, iar despre aceasta denumire putem adauga ca inseamna policlorura de vinil, si este un polimer creat di etilena si clorura. Totodata despre acest produs, mai putem adauga ca nu poata dauna sanatatii si nici mediului inconjurator, iar in aceste conditii, se poate spune despre el ca este un material ecologic.

blinds-4070Acest polimer este in totalitate reciclabil, iar pentru a profita de avantajele si beneficiile pe care le propune, trebuie sa luam in calcul achizitionarea unor sisteme de acest tip. De asemenea materialele de acest tip mai pot oferi si alte beneficii printre care putem aminti rezistenta la impact, sau la actiunea razelor solare si UV. Totodata o tamplarie sau un profil pvc este usor de prelucrat, si este stabil chiar si la variatii de temperatura. In cadrul tamplariei de pvc pentru a spori rezistenta si durabilitatea se insurubeaza in interiorul profilului si o garnitura de otel zincat, ce poate avea dimensiunile cuprinse intre 1,5 – 2,5 mm. De cele mai multe ori culoarea acestor profile in forma standard este alba, insa dupa preferinte se poate opta si pentru culoarea maro. Despre obtinerea profilelor in alte culori mai putem adauga ca se poate obtine prin colorare in masa, prin laminare si chiar prin vopsire, in cazul in care un client va dori acest lucru.

Dupa cum vedem posibilitatile sunt multiple in ceea ce priveste achizitionarea acestor ferestre termopan, si oricine poate gasi produsele ideale pentru o locuinta. Acest lucru este posibil si datorita faptului ca piata produselor de acest tip este una destul de ofertanta si intr-o continua crestere. Este si aceasta o posibilitate de a va schimba vechile ferestre, daca veti considera ca acestea nu va mai ofera beneficiile de care aveti nevoie in ceea ce priveste confortul termic. Oricum ferestrele din termopan au garantii mult mai mari decat cele din lemn, iar in cazul in care veti dori sa aflati mai multe detalii despre acest aspect, va trebui sa discutati cu compania cu care veti colabora. Eu am colaborat cu cei de la Termopane, atunci cand am avut nevoie de aceste profile pvc, si de o tamplarie termopan pentru locuinta. Am primit numarul lor de la un amic, acesta fiind: 0729 31 91 41. Au venit si au facut masuratorile, iar dupa cateva zile, au revenit cu profilele create, si le-au montat. Acum pot spune ca nu mai am de reparat la ferestre, cum era cazul atunci cand le aveam pe cele de lemn, iar intretinerea lor este mai facila, ceea ce ma bucura, deoarece nu mai stau cu griji la fiecare vijelie mai puternica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *