Tabla cu perforatiile rotunde este necesara pentru birou

Tabla cu perforatii rotunde poate fi realizata din inox, aluminiu sau otel, iar unele firme pot aduce la comanda si din otel galvanizat. Designerii si arhitectii aleg sa foloseasca aceasta tabla si pentru aspectul placut din punct de vedere vizual. Cele mai folosite materiale cu perforatii rotunde folosite in amenajari interioare,  exterioare si arhitectura sunt cele de tabla perforata sau de placi …

Perforatiile rotunde pot fi dispuse la 45º, 60º sau 90º in functie de aplicatie.

Modelul standard al gaurilor este de forma circulara iar in ceea ce priveste dimensiunea gaurilor, ea poate varia in functie de grosimea tablei. Cu cat marimea gaurilor este mai mare, cu atat creste si grosimea. Dimensiune gaurilor perforate pleaca de la 1 mm in sus. Tabla mai poate avea grosimi diferite si in functie de materialul din care este realizata.

Tabla-perforata-cu-perforatii-rotundePerforatiile rotunde sunt cele mai frecvent folosite in gama de produse perforate, fie ca sunt utilizate pentru aplicatii tehnice sau pentru aplicatii decorative. Sunt cele mai des utilizate datorita multiplelor intrebuintari, a avantajelor pe care le prezinta si a rezistentei foarte mari, deoarece un orificiu rotund este cea mai solida forma.  Tabla perforata cu gaurele rotunde este foarte folosita pentru a separa sau pentru a cerne anumite fainoase.

Perforatiile rotunde ofera posibilitatea unei suprafete deschise de mari dimensiuni si pot fi dispuse in linie dreapta, diagonal, triunghiular sau in siruri decalate. Placile perforate cu perforatii rotunde pot fi folosite in numeroase aplicatii, cum ar fii:

Sitele acestea se folosesc in:

  • agricultura pentru sortarea sau calibrarea semintelor,
  • in industria constructiilor
  • in industria reciclarii pentru sortarea materialelor.
  • Fatade de case
  • Balustrade
  • Arhitectura si design interior
  • Tavan, pereti si parapeti

Cu siguranta veti alege sa optati pentru tabla cu perforatii rotunde deoarece aceasta va asigura beneficii si avantaje multiple in ceea ce priveste utilizarea. Tabla perforata este o foaie de metal cu gauri de diferite forme si dimensiuni obtinuta prin stantare  cu prese automate si masini cu comanda numerica. Se gaseste intr-o gama variata de modele: cu perforatii rotunde, romburi, cruci, hexagonale, patrate sau alungite, fabricate din otel zincat, otel, otel inoxidabil, cupru, zinc cu titan, inox sau aluminiu.

Forma, dimensiunea sau modelul gaurilor pot fi standard sau personalizate. Gaurile standard sunt de obicei rotunde si pot avea dimensiuni de la 0,5 mm, 1 mm pana la 10 mm . Cu cat sunt mai mari gaurile cu atat trebuie sa fie mai groasa tabla. Tablele se pot creea cu margini si campuri neperforate. Dimensiunile colilor pot fi de 1000 x 2000 mm, 1250 x 2500 mm si 1500 x 3000 mm.

Tabla perforata este un material industrial de o mare rezistenta si este folosita in spatii industriale dar in ultimul timp incepe sa castige teren si in amenajarea locuintelor. Este un material ideal atat pentru aplicatii strucrurale dar si decorative. Aceasta este folosita la protejarea si inchiderea spatiilor si are avantajul ca permite luminii si aerului sa patrunda in interior. Tabla cu perforatii rotunde este folosita in spatiile industriale.

Desi materialul poate fi folosit pentru a regla lumina si ventilatia el poate de asemenea bloca sau limita lumina directa in timp ce permite aerului sa circule, acest lucru ajutand la reducerea consumului de energie. Mai are avantajul ca poate fi folosit la imbunatatirea intimitatii si poate da impresia de spatiu inchis cand este privit din exterior dar are un efect transparent atunci cand este privit din interior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *