Vizitati piramidele cu ofertele early booking Egipt

Exista multe locuri esentiale de vizitat in Egipt , tara cunoscuta a faraonilor si una dintre cele mai importante civilizatii antice din istorie. Egiptul este, fara indoiala, o calatorie care marcheaza toti calatorii si care consta in a vedea Piramidele Egiptului si Sfinxul, a ajunge la Templul lui Abu Simbel, a face o croaziera pe Nil, a cauta Mormantul lui Tutankhamen in Valea Regii, care traverseaza desertul sau sa te pierzi in Bazilul Kalili din Cairo, sunt doar cateva dintre momentele pe care nu le vei uita niciodata. Pentru a va face o vacanta de neuitat in aceasta tara Africana puteti apela la ofertele early booking Egipt, care se gasesc atat online cat si in magazinele fizice.

Piramidele din Giza, singura dintre cele 7 minuni ale lumii antice care se pastreaza, este unul dintre cele mai impresionante locuri de vizitat in Egipt si, de asemenea, in lume. Situate la mai putin de 20 de kilometri de Cairo, cele 3 mari piramide cu mormintele faraonilor Cheops, Chephren si Mycerines, ies in evidenta deasupra restului monumentelor si piramidelor din tara. In timpul constructiei sale in jurul anului 2500 i.Hr., exteriorul sau a fost acoperit cu blocuri mari de calcar formand piramidele de piatra alba in care se reflecta lumina soarelui si prin care faraonii credeau ca vor realiza nemurirea.

In Nubia, in sudul Egiptului, exista un loc care nuanteaza in frumusete piramidele egiptene, Abu Simbel. Aceasta zona arheologica se remarca pentru cele doua temple sculptate in stanca pe care marele faraon Ramses II le-a construit in secolul al XIII-lea. C. pentru a comemora o victorie de razboi. Aceste doua temple incredibile in cinstea faraonului si a sotiei sale preferate, Nefertari, au fost nevoiti sa se mute in 1968 intr-o locatie superioara, ca urmare a constructiei unui baraj pe raul Nil, facandu-le si mai cunoscute lumii.

Karnak este un set de temple situate in Tebe, regiunea care a fost mai bine de 1000 de ani capitala Egiptului antic, in care timp de 2000 de ani, peste 30 de faraoni concurau si construiau cele mai bune temple si statui in onoarea marelui zeu Amun .

Aceasta incinta, formata pe langa temple cu capele, obeliscuri, statui si un lac sacru mare, este al doilea loc cel mai turistic din tara, in spatele piramidelor si un alt dintre cele mai esentiale locuri de vizitat in Egipt .

Dintre toate cladirile, iese in evidenta Marea Sala Ipostila, cu coloanele sale uriase acoperite cu reliefuri si hieroglife extraordinare, pe langa Bulevardul Sfinxilor, care leaga templele Kanar si Luxor, cu sfinxele cu cap de berbec, dintre care unele sunt pastrate. la intrare si acesta este un alt dintre cele mai cunoscute locuri ale acestui set de temple.

Daca va ganditi in ultimul moment sa faceti o vacanta in Egipt, sunt cu siguranta solutii si pentru dumneavoastra tot ce trebuie sa faceti este sa apelati la o agentie de turism. Oricum ofertele last minute Egipt au devenit extrem de cunoscute.

Daca o sa ajungeti acolo in vacanta nu trebuie sa uitati sa vizitati si Cairo, cel mai mare oras haotic si populat de pe continentul african. Desi Cairo nu este doar haos, in timp ce parcurgeti orasul veti descoperi o istorie straveche, o gastronomie buna, contraste mari intre traditia islamica si cea moderna, insotite mereu de umorul si bunatatea oamenilor sai. De asemenea, trebuie sa urcati spre Cetatea Saladinomului, unde se afla cea mai faimoasa moschee din oras, Moscheea lui Muhammad Ali sau Moscheea Alabaster, care are un punct de vedere spectaculos asupra orasului. Cu siguranta o sa va placa acesta tara, prin ofertele early booking Egipt va asigurati ca o sa aveti o vacanta sigura, cu toate astea si cele last minute sunt la fel de sigure.

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *