Cum sa iei masini de inchiriat in Bucuresti ieftin

Ai observat vreodata ca una dintre cele mai stresante parti din a lua o vacanta este inchirierea unei masini? Nu esti destul de sigur daca vei obtine cea mai buna afacere. Daca ai fi plecat cu o alta agentie, ai putea sa fi primit o masina mai mare, mai rapida, mai ieftina? Cand inchiriezi o masina exista doar un singur lucru pe care trebuie sa il ai in minte, cerere si oferta.

Asta e tot ce trebuie sa iti amintesti daca nu esti sigur de pret. In cazul in care exista o cerere mare de masini la momentul in care si tu ai nevoie de una, vei plati o suma foarte mare. Una dintre cele mai bune solutii de a ocoli aceasta situatie este de a rezerva cat mai curand posibil. In acest fel, poti obtine un pret excelent pentru masina visurilor tale. Avem cateva sfaturi care vor face rezervarea de masini de inchiriat in Bucuresti ieftin mult mai usor. De fapt, am compilat primele cinci sfaturi pentru inchirierea unei masini. Acest ghid va face experienta mult mai usoara si placuta, ca un intreg.

Sfatul numarul unu este doar de a rezerva cat mai curand posibil. Daca credeti ca rezervarea cu luni inainte  este prea devreme, va inselati. De fapt, doriti sa faceti o rezervare cu mai multe luni inainte de nevoia ta. Un interval de timp ideal este de a incerca si a rezerva cu cel putin trei pana la patru luni inainte de timp. Veti primi o oferta de pret mult mai mica, pentru ca exista foarte putini oameni care inchiriaza o masina atat de devreme. De fapt, pentru cei mai multi oameni rezervarea este un detaliu de ultim moment.

img-20150910-wa0005O bijuterie ascunsa a unui sfat este acela de a rezerva autovehiculul dumneavoastra intr-o locatie in afara amplasamentului. Este posibil sa fi observat ca o agentie poate avea mai multe locatii listate on-line. Una dintre cele mai simple moduri de a le gasi este de a face o cautare on-line pentru „masini de inchiriat in Bucuresti ieftin„. Acest lucru va va oferi o lista cu mai multe locatii, multe vor fi la sau in apropierea aeroportului. Una dintre cele mai bune moduri de a economisi bani si de a evita toate taxele suplimentare este de a inchiria masina chiar de la aeroport.

Pentru a face viata mai usoara, este imperativ sa aveti toate datele de identificare gata. De dragul timp pe care doriti sa-l petreceti frumos, este recomandat aveti toate informatiile pregatite inainte de timp. Asigurati-va ca aveti un card de credit valid si ID-ul sau permisul de conducere. Doar pentru ca ati rezervat on-line si rezervarea dvs. a fost acceptata fara un card de credit, nu va garanteaza o masina. Este nevoie de card de credit pentru a pune un depozit pentru masina. Este nevoie de ID-ul dvs. pentru a va asigura ca agentia poate obtine scorul de credit corect pentru cel mai bun tarif posibil.

Pentru a evita orice taxe surpriza, trebuie sa fiti sigur ca ati umplut inapoi rezervorul masinii. Multe companii de inchiriere includ suprataxe mari pentru a aduce o masina inapoi pe un tanc gol. contractul dvs. ar trebui sa-ti spun cat de completa a fost rezervor cand a inchiriat, doar top off la acest nivel. Amintindu-va sa urmati acest pas simplu, veti scapa de orice taxei pentru combustibil.

Inainte de a lasa cheile pe tejghea, uita-te la masina pentru orice urme de lovituri sau zgarieturi noi. Aceasta este, probabil, unul dintre cele mai importante aspecte ale inchirierii unei masini. In functie de scorul dvs. de credit si tipul de masina ati inchiriat, este posibil sa fi plasat un depozit destul de mare. In cazul in care reprezentantul gaseste ceva potential in neregula cu masina ati putea pierde o parte semnificativa a acestuia. Daca se intampla sa gaseasca orice daune spune-i agentiei despre asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *