Solutii pentru herpes oral pe care le-am incercat

Ca o veteran a situatiilor penibile, in special in public, bineinteles ca nici herpesul oral nu m-a ocolit. Ba mai mult, de-a lungul anilor am devenit un fel de expert in eradicarea lor. Iata mai jos cateva din tratamentele pe care le-a incercat si care au dat rezultate.

Frecarea cu alcool

incisors-228998_1280Frecarea cu alcool ajuta herpesul sa se usuce, astfel incat se vindeca. De asemenea, ajuta la reducerea duratei riscului de contaminare bacteriana.

Vaselina

Produsele petroliere ataca herpesul oral in modul exact opus alcoolului. Acest jeleu va inmuia pielea, care este iritata din cauza herpesului, deoarece contine emolienti naturali. Acest jeleu este, de asemenea, foarte gros, astfel contribuind la protejarea ranii de bacterii, astfel incat se reduce riscul de a suferi de o infectie bacteriana.

Extract de vanilie

Vanilie miroase minunat si are, de asemenea puternice proprietati anti-infecțtie care ajuta la vindecarea infectiei virale responsabile pentru vindecarea ranii mult mai repede. Acest extract de asemenea, este potrivit pentru a reduce durerea in gat, pentru ca este un anti-inflamator natural.

Ulei din arbore de ceai

Uleiul de arbore de ceai-  este cunoscut pentru ca poate sa usuce diferite pete pe piele si face la fel si pentru leziunile herpetice. Le usuca rapid, astfel incat sa puteti scapa de ele rapid și are, de asemenea puternic efect antiseptic, antifungic, antiviral si proprietati antibiotice.

Sarea de mare

Sarea de mare poate ustura un pic, mai ales pentru cei cu pielea sensibila, dar poate reduce in mod semnificativ durata herpesului și disconfortul care vine cu el. Acest tip de sare contine minerale care ajuta la vindecarea pielii care este inflamata si rupta.

Ceaiul

Exista multe ceaiuri diferite care pot ajuta la reducerea duratei leziunilor herpetice și disconfortului deoarece contin taninuri. Taninuri sunt prezente in ceaiul verde, ceaiul negru si ceaiul alb au proprietati antivirale.

Puteti bea un ceai, dar este mai bine sa il aplicati direct pe inflamatie. 

Lemnul dulce

Lemnul dulce conține acid glycyrhizic si acest lucru functionează pentru a contracara virusul care provoaca leziunile de herpes oral. De asemenea, are proprietati anti-inflamatorii, astfel acestea adauga mai multa putere de vindecare si, de asemenea, ajuta la atenuarea durerii si disconfortului. Se poate folosi pulbere  de lemn dulce ce se aplica exact pe leziuni.

Lapte

Laptele este foarte linistitor si contine, de asemenea, L-lizina care ajuta la inhibarea argininei, un aminoacid, care poate provoca o epidemie. Prin inhibarea acestui aminoacid se va vindeca rapid leziunea ta.

Durerea si disconfortul unui herpes oral este, de asemenea, atenuata de lapte. Ai nevoie de o bucata de bumbac si o lingura de lapte si apoi se aplica acesta drept pe herpes si asteptati cel puțin cinci minute.

Ulei de menta

Uleiul de menta poate ajuta sa-l neutralizeze virusul care cauzeaza leziunile, fapt care va scurta durata. Este important sa incepi sa folosesti acest ulei, de indata ce observi primele simptome pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Mai exista o varianta, destul de buna care inglobeaza multe dintre aceste ingredient natural sis a gasete la Sodimed SRL, in Bucuresti, pe B-dul Timisoara nr 100. Dar daca ai si unul dintre aceste ingredient acasa, nu exita sa le folosesti atunci cand herpesul loveste din nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *