Alege o mobila dormitor import Germania

O mobila potrivita iti poate schimba total stilul si aspectul casei tale. De aceea, fii cu ochii in patru atunci cand alegi tot ceea ce te intereseaza deoarece calitatea reprezinta in primul rand totul pentru casa ta! Dar si pentru tine, bineinteles!

Iar cand tu alegi sa te joci cu obiectele de decor, camera nu pare nicidecum banala desi ai alegi sa iti vopsesti peretii albi pentru a da impresia unui spatiu mai mare. Vasele, tablourile si pernutele decorative, toate sar in ochi cand peretii si o mare parte a mobilierului raman in culori neutre.

Daca pastrezi culoarea peretilor si cea a mobilierului in aceeasi gama cromatica, efectul este unul de armonie. Fara linii de demarcatie, privirea percepe un spatiu mai profund, de unde si iluzia unui apartament mai mare. Accentele de culoare pot veni in diferite forme de decoratiuni si chiar sunt recomandate. In special, tablourile lungi, alaturate care dau impresia de lungime si implicit, un tavan mai ridicat.

Alege o mobila dormitor import Germania de inalta calitate si bucura-te de toate avantajele pe care ti le ofera. Familia ta va fi mandra de tine ca ai stiut ce sa alegi, iar tu ai dat banii pe ceva foarte interesant si frumos, nu pe chestii iesite din comun care nu valoreaza prea mult. Fii mereu cu ochii in patru pe oferte iar in cazul in care ai ceva de intrebat despre mobila sau vrei sa stii alte detalii, nu uita sa contactezi persoanele cu pricina.

dormitorDe regula de dimensiuni mai mici si vopsiti sau decorati diferit fata de restul peretilor. Sa nu crezi ca poti crea un perete accent doar in sufragerie, peretele accent poate da cu totul o alta aura chiar si unei bucatarii. Poti alege un tapet cu o textura deosebita sau il poti placa daca doresti o solutie rapida si cu minim de efort.

Vei face astfel rost de spatiu de depozitare dar si de expunere. In plus, rafturile incastrate in peretii dau un aer modern intregii locuinte. Este un truc la care designerii de amenajari interioare recurg destul de des.

Daca culoarea peretilor isi spune amprenta asupra marimii spatiului de locuit, nici nu iti poti imagina rolul mobilei inteligent alese. Aceasta poate transforma in mod irevocabil perceptia noastra asupra inaltimii si largimii camerei. Daca vrei sa faci o camera sa para mai mare, va trebui sa tii cont de anumite trucuri.

Albul da impresia de spatiu de mare, deschis si curat, desi ceva mai greu de intretinut in fuctie de stilul de viata al fiecaruia. Trucurile de design vor trebuia sa faca fata considerentelor de ordin practic. Daca ai copii mici, animale de companie sau obisnuiesti sa fumezi in living, albul va fi greu de intretinut.

In orice caz, nu uita ca nu trebuie sa te abati de la ceea ce iti doresti de fapt. O mobila foarte frumoasa, calitativa si rezistenta iti va ramane mereu in casa asa cum a fost de la bun inceput. Nu incerca sa cauti defecte sau sa amani deoarece nu va merge niciodata asa. Bucura-te de ceea ce vei cumpara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *