Carucioarele de copii 3 in 1 sunt foarte avantajoase

Atunci cand bebe urmeaza sa soseasca pe lume, principala grija a viitorilor parinti este legata de siguranta si confortul acestuia. Iar prima achizitie pe care trebuie sa indeplineasca cele doua conditii o reprezinta caruciorul. In ultima perioada, foarte multi parinti aleg dintre modelele de carucioare de copii  3 in 1, care le ofera si lor o multime de beneficii, nu doar lui bebe.

Motivele pentru care din ce in ce mai multe carucioare 3 in 1 se regasesc pe lista de cumparaturi a parintilor sunt numeroase.

Iata numai cateva dintre ele:

  • Toate modelele de carucioare 3 in 1 sunt formate din caruciorul propriu-zis, landou si scoica auto, reprezentand un sistem complet de calatorie. Ele pot sa fie folosite inca de la nasterea bebelusului si pana cand acesta invata sa mearga.
  • Landoul este folosit pentru o perioada scurta de timp, pana la implinirea a 6 luni, cand cel mic isi poate tine singur capul, asigurandu-i acestuia confortul si siguranta. Scoica auto permite transportul micutilor in masini fara nicio grija. Mai mult decat atat, permite mutarea micutului din masina in carucior fara a-l deranja din somn.
  • Au, in pachetul de vanzare, mai multe accesorii, utile atat parintilor, cat si bebelusilor. Sunt o achizitie buna si din punct de vedere financiar. Putin mai scumpe decat carucioarele de alt timp, acestea se pliaza rapid si usor, ocupand un spatiu mic de depozitare.

Modelele de carucioare 3 in 1 au locuri diferite de a pozitiona copilul, fie spre mamica sau tatic, fie spre partea exterioara, oferind astfel optiuni in momentul unei plimbari. Bebel se poate bucura astfel sa vada o figura familiara sau poate descoperi lumea din jur. Sistemul modular de carucioare 3 in 1 ofera si o geanta flexibila pentru a transporta accesoriile atat de utile in primele luni de viata ale celui mic (biberoane, recipiente cu lapte, mancare, bavetica, paturica), dar si hainute.

Manerul ergonomic al unui modelelor de carucioare 3 in 1 si al landoului permit transportul facil. Daca urmeaza sa fiti parinti, stiti ca achizitionarea unui carucior 3 in 1 este primordiala. La magazinele mari puteti descoperi o multime de modele de carucioare 3 in 1, la preturi variate si interesante, colorate si care respecta intocmai conditia ca bebe sa fie in siguranta si confort. Cel mai frecvent parintii aleg un model de carucior, fiind preferat din mai multe motive.

In ultima perioada, specialistii au observat o crestere de vanzare de carucioare 3 in 1, iar acest lucru se datoreaza avantajelor multiple pe care le astfel de modele de carucioare.

Vrei sa cumperi un model de carucior 3 in 1, care sa se potriveasca stilului tau de viata, sa aiba multe accesorii incluse si care-ti usureaza astfel “munca “ , dar sa-I placa si taticului , fiindca si el se va plimba in parc cu bebelusul . Deci clar , trebuie sa fie usor manevrabil si sa incapa in portbagaj  , unde mai trebuie sa ramana loc si pentru alte bagaje si cumparaturi.

Toate modelele de carucioare de copii 3 in 1 au o functionalitate foarte buna, sunt fiabile si usor de manevrat. Puteti sa va plimbati ore in sir cu bebe in carucioare 3 in 1, fara a va simti extenuati mai tarziu. Datorita rotilor moderne, aceste carucioare 3 in 1 reprezinta un adevarat interes pentru mamici, mai ales. Toate modelele de carucioare 3 in 1 sunt foarte usor de pliat si asezat in portbagajul masinii, astfel ca mamicile si taticii soferi pot sta linistiti si merge alaturi de bebe in concedii, stiind ca au la indemana si caruciorul pentru cel mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *