Ghid de listare a unui hotel in booking

Hotelurile sunt printre unitatile de cazare cele mai reprezentative, atat din Romania, cat si din intreaga lume.

O platforma turistica bine realizata pune la dispozitie toate informatiile necesare despre un hotel, cum ar fi: localizarea, specificul zonelor de interes, informatii geografice despre zonele si obiectivele turistice, harti, trasee turistice, adresa unitatii de primire, tarife pe fiecare categorie de serviciu, etc.

Pentru a se descrie cat mai complet structura organizatorica, se precizeaza fiecare compartiment operativ si functia acestuia.

Operatorii platformei online booking sunt intermediari in procesul de rezervare, dar responsabilitatea pentru calitatea serviciilor apartine, in procent de 100% angajatilor hotelului.

Pe langa strategiile de marketing online, putem apela si la metodele traditionale, orice hotel ar trebui sa aiba o reclama ingenioasa, care sa atraga atentia turistilor.

Listarea unui hotel in booking reprezinta principala tehnica de expunere a ofertelor pe un portal turistic, atat in sezon, cat si in extrasezon.

inscriere hotel bookingFiecare dintre noi ne dorim cat mai multi clienti in unitatile de cazare pe care le detinem, pentru a avea atat satisfactie in munca, cat si beneficii din punct de vedere financiar.

Pentru a atrage clientii, este bine sa avem in vedere cateva strategii. In primul rand, trebuie sa intelegem asteptarile clientilor, pentru a obtine un raport cerere-oferta optim.

Apoi, se va ajusta oferta si la conditiile de pe piata, mai exact la facilitatile din camere, tarife si alte servicii turistice.

In prezent, promovarea este considerata a fi un proces pe termen lung, care trebuie mentinut, pentru a obtine rezultatele dorite.

Nu doar felul in care arata camerele atrage turistii, ci si activitatile pe care acestea le pot face pe parcursul sederii lor(tratamente, masaje, sauna, piscina).

Pentru listarea unui hotel in booking, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa introduceti datele necesare, precum si niste fotografii care sa puna in evidenta frumusetea locului de cazare. Odata cu crearea unui cont, urmeaza sa primiti un e-mail in care se specifica toate detaliile referitoare la contractul incheiat cu platforma de promovare.

Hotelurile pot fi permanente sau sezoniere, indiferent de tipul acestora, este indicat sa se acorde o atentie sporita promovarii acestora. Rezervarile se pot face cu mult timp inainte, iar gradul de ocupare poate fi si de 100%.

Romania este o tara care dispune de toate formele de relief. De la Muntii Carpati si Marea Neagra, pana la Delta Dunarii, acestea sunt doar cateva dintre atractiile de care au auzit turistii din intreaga lume. Totodata, nu exista suficiente detalii despre unitatile de cazare de la noi din tara, de aceea, platforma booking ar trebui sa devina instrumentul folosit de fiecare proprietar, deoarece il pune in legatura cu foarte multe persoane interesate de un sejur pe teritoriul Romaniei.

Concluzionand, publicarea ofertelor unui hotel este o etapa foarte simpla, care nu necesita decat introducerea catorva date in rubricile indicate, fara a aparea neclaritati. Odata cu inregistrarea in acest sistem, vom observa o schimbare imediata, mai exact, se vor ivi noi oportunitati de dezvoltare de care nu eram constienti pana in momentul de fata, ceea ce este esential pentru afacere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *