Mobila second hand, un moft sau o necesitate?

Ce inseamna second hand? Acest termen se refera la toate produsele care sunt scoase la vanzare de catre proprietar sau de catre magazinele de specialitate, produse care au fost folosite, dar se afla in stare buna si foarte buna de cele mai multe ori, si  se vand la un pret mult mai mic decat valoarea lor reala.

De ce sa alegem mobila second hand? Deoarece, aceasta atrage cumparatorii atat prin calitatea superioara a produselor cat si prin pretul mult mai mic decat in magazinele de profil. Aici vorbim de raport calitate-pret. Aceste produse second hand, indiferent ca vorbim de canapele, dulapuri sau dormitoare, sunt importate in special din Germania, Austria sau Anglia, arata ca noi, deoarece locuitorii din aceste tari isi schimba des mobilierul sau daca se muta prefera sa-l vanda decat sa-l transporte dint-un loc in altul. Pe langa aceste lucruri, merita sa mentionam si faptul ca designul acestor poduse second hand este unul extraodinar, pe placul multora dintre noi, deosebit fata de ceea ce se gaseste pe piata romaneasca. De cele mai multe ori oamenii prefera sa cumpere mobila second hand din lemn masiv decat sa investeasca bani in mobilier nou de slaba calitate cum ar fi cel din pal. Astfel, intr-un magazin second hand puteti gasi cu usurinta canapele, dulapuri, dormitoare si nu numai, fabricate de cele mai multe ori din lemn masiv, cum este stejarul.

IMG_4194-300x300Daca doriti sa dati casei dumneavoastra un aer modern, sofisticat, aristocrat sau rustic, firma de mobila second hand din Bucuresti, vine in ajutorul dumneavoastra cu produse de inalta calitate la un pret imbatabil. Aici puteti gasi piese de epoca, moderne sau clasice pastrate in conditii exceptionale pe care le puteti personaliza dupa bunul plac. De cele mai multe ori , magazinele second hand asigura transportul si montarea mobilierelor la locuinta dumneavoastra. Asa cum am mai spus pretul este un factor important, pot spune chiar decisiv, in alegerea unei canapele second hand, a unui dulap sau a unui dormitor second, deoarece putem vorbi de multe ori si de o diferentiere de 50% fata de o mobila noua. Pe langa lucrurile mentionate mai sus se aduc saptamanal modele noi de canapele, dulapuri si domitoare second hand. Bineinteles ca, in magazinele care se ocupa cu vanzarea de mobila second hand din Bucuresti, se pot aduce si pe comanda canapele second hand, dulapuri si dormitoare.

Indiferent de ce gusturi preferati sau ce personalitate aveti, fiecare dintre dumeavoastra isi poate aranja casa   intr-o nuanta distincta si complexa, care transmite originalitate, creativitate. Si cum altfel daca nu cu ajutorul canapelelor, dulapurilor si dormitoarelor second hand, care va pun la dispozitie o gama larga de produse pentru fiecare buzunar. De exemplu, o canapea second hand  in Bucuresti, va atrage privirile tuturor, fiind o piesa cu un aer de eleganta aparte, o piesa de efect, vedeta camerei sau a livingului. Indiferent ca este fixa sau extensibila, este perfecta pentru orice incapere si pentru orice musafir. Daca puneti pret pe relaxare, pe linistea sufleteasca, atunci un dormitor second hand in Bucuresti este solutia pefecta, care ofera o atmosfera de eliberare si de relaxare deplina. Puteti de asemenea achizitiona un dormitor second hand in Bucuresti, pe gustul tuturor prin stilul modern sau de epoca, depinde doar de dumneavoastra pentru ce stil optati.

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *