Tipuri de invitatii de botez

Nasterea unui copil este considerata a fi o binecuvantare si un adevarat prilej de a sarbatori, in orice familie.

Crestinarea nou nascutilor este o taina deosebit de importanta, iar acest eveniment maret nu poate fi decat sarbatorit mai apoi, alaturi de familie si de toate persoanele apropiate din viata noastra.

Si cum nici o petrecere nu poate avea loc fara invitati, acelasi lucru se aplica si cand vine vorba de botez. Intervine nevoia achizitionarii unor invitatii potrivite, pe care sa le oferim celor dragi.

Atunci cand vine vorba de planificarea in detaliu a petrecerii, observam ca va trebui sa selectam din multitudinea de modele de invitatii botez.

De regula, principalul factor dupa care se clasifica invitatiile este genul bebelusului. Daca este fetita, observam diferite tonuri de roz, iar daca este baiat, predomina albastrul.

Totusi, exista o asemanare, in ambele situatii, invitatiile se personalizeaza cu initialele celor mici sau cu fotografiile acestora.

Pe langa simbolistica, invitatiile sunt si foarte practice, deoarece contin toate detaliile ce fac referire la data, ora, locatie, iar in unele cazuri si la tematica petrecerii.

Personajele din lumea Disney se regasesc cel mai des pe invitatiile de botez, deci nu de putine ori ii vom vedea pe Mickey Mouse, Minnie, Elsa, Barbie.

Parintii bebelusului pot sa aleaga dintr-o varietate de modele, fie vin cu o idee, fie opteaza pentru un tip deja existent in portofoliul firmei.

Elementele de papetarie sunt deosebit de importante, in cadrul marilor evenimente, iar aici ne referim atat la nunta, cat si la botez.

Exista o serie de factori de luat in calcul cand vine vorba de invitatiile de botez, iar aici se numara: tematica petrecerii, bugetul disponibil, nuantele, textul, dar si raportul calitate-pret.

De regula, invitatiile sunt accesibile din punct de vedere al costurilor, iar la un numar mai mare de bucati achizitionate, putem sa obtinem chiar si discounturi.

Copiii merita tot ce este mai frumos si mai bun, iar prima petrecere din viata lor nu poate fi decat un eveniment perfect organizat, de la care sa nu lipseasca nimic.

Dupa ce copilul a primit Taina Botezului, urmeaza petrecerea, deci o masa festiva alaturi de membrii familiei, dar si de persoanele mai apropiate din viata noastra.

Invitatiile se inmaneaza fiecarei persoane in parte, fie personal sau sunt trimise printr-un mijloc de transport, in cazul in care vorbim despre o distanta foarte mare.

De cele mai multe ori, invitatiile se ofera cu aproximativ o luna inainte de eveniment, pentru ca toti participantii sa poata confirma prezenta, prin apelarea la numarul de telefon indicat.

Aceasta practica este pusa in aplicare inca din cele mai vechi timpuri, reprezentand o forma cat mai eleganta si inspirata cand vine vorba de solicitarea prezentei la un eveniment.

Prin urmare, invitatiile de botez se regasesc intr-o gama cat mai variata de nuante si modele, pentru a se potrivi oricarui stil. De regula, ele sunt concepute in asa fel incat sa ne duca cu gandul la minunata lume a copilariei, prin unicitatea si prin ilustratiile pe care le prezinta, intr-un mod cat mai frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *