4 avantaje pe care le au firmele cu certificari iso

Piata economica romaneasca este in formare, insa asta nu inseamna ca antreprenorii romani nu isi dau seama cat de mult conteaza pentru buna functionare a firmelor lor, increderea acordata de clienti. Pentru ca acest lucru sa nu fie un impediment, ci mai degraba un avantaj al lor in fata altor firme, antreprenorii romani adopta tot mai multe schimbari benefice, care, in principiu sunt adeverite de certificari iso. Astazi vom vedea 4 avantaje pe care antreprenorii certificate le au in fata celor care inca nu au o astfel de certificare.

  1. Cresterea capitalului de incredere

Din moment ce serviciile de certificare iso sunt servicii ce asigura un anumit nivel de control si incredere, este evident ca nu toate companiile vor fi certificate. Unele dintre ele nu functioneaza la parametrii oportuni pentru a fi certificate. Asta inseamna ca cele care sunt certificate castiga si un capital de incredere. Oamenii vad ca respectivele firme sunt certificate, asta insemnand ca cineva le-a certificate, adica a adeverit faptul ca ele respecta anumite reguli de functionare, ce sunt general acceptate, astfel ca da, sunt demne de increderea clientilor.

  1. Profituri mai mari

logoLa nivel national peste 70% dintre firmele care detin o forma de certificare iso au declarant ca profitul a crescut de la momentul in care au ales sa se certifice iso, intr-un anume domeniu sau altul. Pe scurt clientii au vazut ca sunt certificate, le-au acordat maiamulta incredere care, in timp s-a transformat in mai multi bani si mai mult profit pentru firma in cauza.

  1. Posibilitatea lucrului cu institutii guvernamentale

Proietele guvernamentale au nevoie de companii si firme care sa le puna in aplicare, insa nu toate companiile pot, pur si simplu si faca acest lucru. Pentru o colaborarea guvernamentala, este nevoie de un certificate iso, care sa ateste ca toate operatiunile efectuate in firma respectiva sunt conforme cu normele internationale de lucru. Astfel, firmele care detin certificari iso sunt, evident eligibile spre a lucra cu institutiile guvernamentale, in timp ce firmele necertificate nu sunt nici macar luate in considerare.

  1. Un mediu de lucru sigur pentru angajatii tai

Este stiut faptul ca un angajat sanatos este mult mai valoros decat unul care este constant expus riscurilor de sanatate. Un angajat sanatos iti va aduce in timp mai mult profit decat doi care lucreaza in conditii indoilenice si neprielnice. Prin certificarile iso care atesta faptul ca angajatii tai nu sunt expusi pericoleleor reale, nu doar ca vei incuraja actualii angajati, si vei crea competitive naturala si sanatoasa intre ei, dar vei si atrage angajati noi. Un angajat multumit poate aduce mai multi clienti, care vor avea incredere si mai mare in firma ta.

Sper, deci, ca este evident de ce companiile au nevoie, azi, mail mult ca niciodata de certificari iso care sa ateste activitatea ta. Stim cu totii cat de importanta este increderea clientilor, astfel ca de ce sa o pierdem din cauza lipsei undei simple certificari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *