Cateva lucruri despre Benone Sinulescu

In decursul carierei, el a inregistrat peste 600 de cantece despre dragoste, insa unele sunt despre locurile sale natale, cum ar fii: comuna Siriu, judetul Buzau. Tot acolo s-a aflat si in zilele pentru Festivalului Concurs de Muzica Populara “Benone Sinulescu”, care se incheie cu recitaluri de marca. Sinulescu Benone declara ca este fericit de tot ce s-a intamplat in viata lui. Se pare ca indragitul interpret de muzica populara, a fost tinta unor povesti pe cat de socante, pe atat de greu de explicat si de inteles.

A colindat lumea in lung si-n lat si acum nu mai suporta sa zboare cu avionul pentru ca ii este teama. Tatal sau a fost tamplar si mama sa a fost casnica. Fratele sau mai mare a murit la o varsta frageda. A avut un frate mai mare ca el cu vreo 4 ani. Avea tuse convulsiva si pe atunci nu erau tratamente speciale, pentru o astfel de boala. Indragitul interpret de muzica populara, a fost toata viata cu zambetul pe buze, chiar daca de-a lungul anilor s-a mai intalnit si cu drame, nu doar cu bucurii.

27-1Datorita acestei profesii, el a avut o viata frumoasa  si foarte tumultuoasa. Benone Sinulescu este unul dintre cei mai iubiti solisti de muzica populara din tara, care  a avut parte si de o istorie neoficiala pe masura. Benone Sinulescu la varsta de 79 de ani, au circulat legende grele fiind in anii comunismului. Indiciul cel mai clar ca un artist avea succes, pe vremea lui Ceausescu, erau reprezentate de legendele care circulau pe seama numelui sau. Asa s-a intamplat si in cazul lui Benone Sinulescu.

Se  bucura ca acel festival este o rampa de lansare pentru talentele lui. Au avut un spiritul vesnic tanar, chiar daca el a implinit 80 de ani. La varsta aceasta, cel mai frumos cadou a fost faptul ca, analizele pe care le-a facut recent, au iesit foarte bune. Benone Sinulescu este un mare cantaret de muzica populara si este apreciat de oameni. Piesele lui sunt ascultate cu mare drag. Benone Sinulescu a sustinut un scurt recital, in memoria Mariei Tanase, in cadrul evenimentului Pasarea Maiastra, care era organizat de Secretariatul General al Guvernului.

Pe scena, au mai urcat Adrian Naidin si trupa sa. Creatoarea de moda Liza Panait si-a prezentat noua colectie vestimentara atunci, fiind inspirata din muzica Mariei Tanase si din motivele populare romanesti. In tinerete, femeile frumoase roiau in jurul lui Benone Sinulescu. Artistul s-a casatorit foarte tarziu cu Leni, care a fost absolventa de Chimie Alimentara A fost femeia care ii este alaturi mai bine de 40 ani. Lui Leni, nu i-a placut niciodata sa iasa in fata.

Din pacate, acestia nu au copii, dar au avut foarte multi nepoti din partea rudelor sotiei. Celebrul cantaret de muzica populara Benone Sinulescu, a luat o decizie foarte mare, cand a decis sa renunte treptat la aparitiile televizate. Artistul a parasit Capitala in urma cu cativa ani si s-a mutat la Buzau impreuna cu sotia sa. Sinulescu Benone a urcat pe scena la varsta de 81 de ani si a facut un spectacol pe cinste .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *