Cautati electricieni in Bucuresti?

Nu aveti curent electric acasa sau la birou? Un intrerupator sau o priza nu functioneaza corespunzator sau a iesit din perete? Aveti defectiuni la tabloul de siguranta sau tocmai s-a produs un scurt circuit? Corpurile de iluminat palpaie sau aparatele electrocasnice au intreruperi la functionare? Ati fost curentat de masina de spalat sau de fierul de calcat? Echipele de electricieni din Bucuresti va pot ajuta in cazul acestor experiente neplacute!

De ce ar trebui sa apelam la ajutorul electricienilor, si nu sa incercam sa rezolvam problema de unii singuri? Mitul ca electricieni ne cer  un pret dublu, comparativ cu prietenul sau vecinul care intuieste ca va stii cum sa procedeze in aceste situatii, poate fi daramat. O echipa de electricieni calificati va dovedeste acest lucru prin fapte si servicii de cea mai buna calitate la preturi accesibile! Ei bine, cu ajutorul lor profesionist, riscurile care ne pandesc vor fi excluse. Calificarea le ofera electricienilor, dar si clientilor, siguranta ca serviciile prestate nu sunt periculoase, deoarece acestia au cunostinte vaste si competente profesionale.

Pericolele electrice care pot aparea in orice casa sunt numeroase. Spre exemplu, daca utilizam cabluri sau stechere defecte, ele nu mai funcioneaza conform parametrilor. Acestea sunt vitale pentru a exploata energia electrica in siguranta. Daca utilizam cabluri electrice uzate, cu fire conductoare neacoperite sau deteriorate, riscul de accidente, electrocutari si incendii creste si poate fi fatal. Electricienii calificati ne ajuta pentru a nu pune in pericol viata familiei noastre. Inspectia periodica este recomandata, iar in cazul sesizarii legaturilor electrice imperfect, iesirea prizelor din doze, circuite electrice, prelungitoare care se incalzesc, conductoare electrice stricate, trebuie sa solicitam ajutorul unui profesionist.

De asemenea, daca prelungitoarele sau prizele sunt suprasolicitate trebuie sa apelam la un electrician autorizat. O priza simpla sau dubla necesita preluarea unei sarcini de incarcare bine calculate. Daca utilizam prelungitoarele conectate la o singura priza in mod excesiv, trebuie sa luam in considerare consumul, pentru a nu fi in pericol de scurtcircuitare. Trebuie sa achizitionam prelungitoare de calitate superioara si sa nu utilizam in exces prelungitoare cuplate la o priza simpla. Pericolele sunt devastatoare: prizele se pot topi, cablurile se pot arde, si sigurantele pot sari.

Specialistii in domeniu ne atentioneaza si asupra consumatorilor electrici cu o putere mare: caloriferul electric, boilerul sau radiatorul. Deoarece acestea se conecteaza in mod direct cu prize din perete, trebuie sa avem o prize de calitate buna, care are la baza socului material din ceramica, pentru a asigura contactul bun si neincalzirea prea mare.

Chiar daca becurile par inofensive, ele pot provoca chiar si incendii din cauza contactului lor cu materialele inflamabile. Daca, din neatentie un bec cu incandescenta intra in contact cu draperiile, materialele plastic sau cu un cearsaf, acesta poate cauza pagube si constituie un real pericol.

Electricienii autorizati din Bucuresti si din alte parti ale tarii, ne recomanda ca atunci cand schimbam becul, sa inchidem intrerupatorul si sa pozitionam fazele din tablou corespunzator. De asemenea, aceasta metoda nu trebuie realizata NICIODATA cu mainile umede. Trebuie sa tinem cont ca becul pe care il inlocuim sa nu aiba o putere mai mare decat cel pe care il schimbam.

Un aspect important pe care trebuie sa il luam in calcul si sa il respectam cu seriozitate, este faptul ca mainile umede nu trebuie sa ia contact cu conductorii de electricite. Daca nu va stergeti bine pe maini si atingeti un aparat electric, intrerupator sau prize, riscam sa ne curentam deoarece organismal uman este si el un conductor electric.

Cu ajutorul diferentialelor, putem preveni un pericol. Acesta poate fi montat de un electrician calificat din Bucuresti, pentru ca decuplarea instalatiei electrica sa aiba loc in cazul unei functionari proaste.

Un lucru de care trebuie sa avem grija este contactul copiilor curiosi cu curentul electric. Desi pare o joaca pentru acestia, se pot produce incendii sau curentari. Pentru a preveni acest lucru, trebuie sa luam masuri din timp. Putem monta o prize la o intaltime mai inalta decat a copilului, sau putem achizitiona masti speciala pentru a proteja prizele sau intrerupatoarele.

Un aspect deosebit de important la care trebuie sa avem grija, conform spuselor echipelor de electricieni din Bucuresti, este stingerea incendiilor care au fost provocate de contactul electricitatii cu apa. Niciodata nu trebuie sa incercam sa stingem focul cu apa, deoarece aceasta va fi catalizata si va creste intensitatea focului.

Se utilizeaza extinctoare cu dioxid de carbon, iar in cazul in care nu dispunem de acestea, trebuie apelata echipa de intervenii la 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *