Selectarea sticle pentru geam termopan

Ok, deci alegerea este un pic mai limitata, atunci cand vine vorba de alegerea de sticla, dar este inca un aspect important pentru ambele tipuri de ferestre de inlocuire cat si ferestre noi.

Sticla cu un singur geam este cu siguranta depasita si in majoritatea situatiilor este potrivita doar in climate foarte usoare sau pentru dependinte. Atunci cand alegeti ferestre noi, acest lucru nu este cu adevarat o optiune si pentru cei care poseda in prezent, case cu ferestre  cu un singur geam ar putea beneficia enorm de la o schimbare.

Geamul termopan dublu pe de alta parte, creeaza o bariera eficienta impotriva caldurii si zgomotului. Aceasta optiune in mare masura populara consta din doua panouri de sticla prinse intre rama exterioara si interioara in cazul in care un gol intre cele doua geamuri este umplut cu argon care actioneaza  ca un izolator. Nu numai ca va imbunatati facturile de energie, dar veti observa chiar o reducere a zgomotului exterior, datorita calitatilor sale izolatie sonora deosebit de decente.

notepad-690Un geam termopan este inca o alta optiune pentru inlocuirea, reparatiilor cu ferestre noi. Cum aceasta optiune este deosebit de potrivita pentru apartamente, case, spatii comerciale si necesita atat izolatie termica  cat si de zgomot unde un geam termopan este montat in interiorul original. Tu ar trebui sa iei in considerare acest tip de geam, atunci cand nu iti este permis sa alterezi exteriorul unei case sau al unei cladiri.

Nu uita sa iei in considerare eficienta energetica

Pe masura ce intelegi ca tip de stical este optiunea ideala pentru tine nu uita sa verifici de rating de la ferestre care opereaza un sistem de evaluare a modul in care ferestrele retin caldura. Aceasta capacitate este masurata pe o scara de la A la E. va trebui sa tii seama de factori suplimentari, inclusiv capacitatea de a tine vantul, rezistenta la condensare, si izolarea fonica.

In cele din urma, nu uita sa te uiti dupa sticla cu emisivitate scazuta (Low-E), care ofera o acoperire invizibil de oxid metalic pe unul dintre geamurile interne care permite  lumina, dar reduce si mai mult pierderea de caldura. Cei de la Eferestre,  pe Lct Gheorghe Neghel 24, din sectorul 6 te pot ajuta sa gasesti sticla potrivita.

Alege un stil estetic dorit

Alegerea stilului de fereastra nu numai ca se reduce la o preferinta personala si estetica dorita, dar de multe ori se rezuma practic la de spatiu.

In esenta deschiderea ca o usa a  acestui stil de fereastra poate oferi o vedere neobstructionata, impreuna cu un aspect modern contemporan.

Ferestrele arcuite sunt utilizate intr-un numar de setari arhitecturale adaugand o extensie dramatica casei tale. Modelele combina 3 geamuri de diferite latimi pentru a accentua punctul de belvedere si sa aduca inauntru lumina suplimentara. Oferind rezultate unei ferestre foarte mari prin simpla compunere de 3 sau mai multe ferestre imbinate la unghiuri egale, pentru a forma chiar si o curba.

Ferestre unice permite cercevelei de jos sa se mute in timp ce deschiderea canatului de sus este fixate.  Usile glisante sunt o optiune excelenta pentru camere care au alei sau terase unde spatiul este limitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *