Alege sa lucrezi intr-un studio de videochat

Modelul de videochat este o pozitie relativ noua in cadrul industriei pentru adulti. Chiar si in economia dura, incerta astazi, cererea de divertisment prin webcam nu da nici un semn de incetinire. De fapt, opusul este adevarat!

A fi un model intr-un studio de videochat este una dintre putinele pozitii de model in care se  poate intra cu experienta zero si poti incepe sa castigi bani in termen de 24 de ore. Cu numarul aparent nelimitat de fetisuri cautate, practic oricine poate castiga un un trai mai bun cu ajutorul videochatului.

Fie ca inca stai la mama acasa si vrei sa pleci, ori esti o studenta in cautarea unei modalitati usoara de a plati pentru scoala, un aspirant star de film pentru adulti, sau esti puri si simplu obosita de joburile redundate care sunt platite prost. Nu exista nici o experienta necesara pentru a fi un model de videochat, nici o testare necesara pentru STD, si nu este nevoie de colegi.

Conceptul este simplu:

loc-de-munca-in-videModelele imbracate seducator intra intr-o retea de chat prin intermediul software-ul lor de chat (sau browser-ul Web) in timp ce sunt in studio in propria lor camera de chat in timp ce webcamul lor este pe streaming video live. Cele mai bune site-uri de chat live accepta ca fiecare studio sa efectueze propriile lor scheme de marketing. Tot modelele sunt cele care vor administra contul de serviciu si vor intra in discutii private cu utiliatorii, chiar din camera ei de la studio.

Conversatie privata

In timp ce in sesiunile private, modelele pot castiga o suma stabilita pe minut de la clienti direct implicate in propriile show-urile lor pentru adulti. Clientii care platesc chiar si pentru a discuta cu modele, fara a face solicitari sexuale, sunt si ei destul de numerosi astfel incat un model nu poate sti la ce sa se astepte. Cu toate ca modelele nu trebuie sa faca nimic cu care nu se simt confortabil, acestea ar trebui sa fie cel putin confortabil cu anumite situatii sexuale.

Primul lucru care ar trebui sa fie in mintea ta atunci cand sunteti in cautarea unui job non adult pentru un studio de videochat este prevenirea inselatoriei. Din pacate, un pas gresit, mai ales in aceasta industrie, este tot ce pot astepta managerii rauvoitori, sa va desparta de banii; sau, chiar mai rau, sa va fure identitatea.

Fii foarte precauta cine faci afaceri cu incredere si cu informatiile personale. Printre altele, asigura-te ca firma la care lucrezi are un site web, este o entitate de afaceri inregistrata in mod legal si are un numar de telefon de lucru, in cazul in care ai nevoie sa iei contactul cu cineva, in situatiile dificile care pot apare. Am auzit povesti de groaza tot timpul de la modelele care au muncit din greu timp de cateva saptamani, numai pentru a nu primi plata pentru eforturile lor, cecuri de numerar proaste, sau incercari zadarnice de a contacta pe cineva din companie. Cerceteaza bine si solicita interviuri numai de la studiourile de videocha legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *