Ce lentile colorate de calitate ar trebui sa aleg?

In orice situatie ai fi, opteaza pentru calitate intotdeauna, pentru ca doar asa te vei putea bucura de acel produs la capacitatea sa maxima.

Cand vine vorba de lentile de contact, grija cu care te decizi asupra lor ar trebui sa creasca, pentru ca ochii sunt sensibili la astfel de schimbari. In plus, daca vei alege sa achizitionezi totusi lentile de contact, dar nu la un pret care sa iti ofere si siguranta, vei avea impresia ca toate sunt asa si ca nu sunt de tine.

Asa ca documenteaza-te inainte de achizitionare si asupra acestui aspect.

Un alt aspect important (cel care va fi dezbatut in acest articol) este cel al culorii. Lentilele colorate de calitate au un anumit tipar in functie de care sunt alese, pentru ca nu toate culorile se potrivesc oricarei persoane.

Ce lentile colorate de contact ti se potrivesc daca ai ochii de o nuanta mai deschisa?

Ochii deschisi la culoare sunt frumosi. Aproape oricine isi doreste sa aiba ochii verzi sau albastri. De aceea, atunci cand doresti sa pastrezi culoarea, insa sa aduci ceva nou, putin diferit, ai putea opta pentru o culoare mai intensa, folosind lentile de contact colorate, care sa iti evidentieze si mai mult privirea. De asemenea, daca vrei sa treci de la ochi verzi la ochi albastri sau invers, o poti face cu multa usurinta. Totusi, daca vrei sa faci  o schimbare pe care sa o remarce toti prietenii tai si toate persoanele care te cunosc, alege lentile de o culoare inchisa. Contrastul o sa fie intr-adevar puternic. Transformarea de la culori deschise la culori inchise este mult mai mare si de-a dreptul spectaculoasa pentru persoana care alege sa faca aceasta schimbare.

Ce lentile colorate de contact ti se potrivesc daca ai ochii de o nuanta mai inchisa?

Iata un alt aspect pe care trebuie sa il ai in vedere. Ochii inchisi la culoare se pot transforma si ei cu multa usurinta. Poti opta pentru lentile de contact colorate, dar sa optezi pentru nuante mai deschise. De exemplu, ai putea purta lentile de contact de culoare caprui deschis, transformandu-te astfel intr-o persoana cu ochi de culoarea mierei. La fel, daca ai ochi negri si doresti sa iesi si mai mult in evidenta, ai putea opta pentru lentile de contact colorate in albastru intens si mai mult ca sigur vei atrage toate privirile celor din jur. O astfel de schimbare este mai mult decat potrivita si reuseste sa iti aduca o alta infatisare.

Sfaturi de ingrijire ale lentilelor colorate de contact

Cand este bine sa cureti lentilele? Momentul ideal pentru curatarea lentilelor de contact este imediat dupa ce le-ai purtat. Pe durata purtarii, lentilele de contact capteaza o serie de factori din atmosfera precum praf, polen si alti alergeni. Acestia au un efect dur asupra ochilor si provoaca iritatii puternice.

Cat de des trebuie curatate?

Lentilele de contact trebuie curatate zilnic, imediat dupa purtare. Expectie fac: lentilele de contact de unica folosinta sau cele cu purtare indelungata (acestea pot fi lasate in ochi mai multe zile si trebuie curatate periodic dupa recomandarile medicului).

Produse de ingrijire pentru lentilele colorate de contact:

  • lenscase pentru depozitarea si curatarea lentilelor de contact;
  • solutie multifunctionala pentru curatare si dezinfectare;
  • solutie pe baza de Peroxid, pentru indepartare a proteinei (dupa caz).

Asadar, lentilele colorate de calitate trebuie alese si in functie de culoarea ochilor (care este deschisa sau inchisa), pentru a crea un efect placut si pentru a te bucura de aceasta schimbare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *