Servicii oferite de Contabil Serv

Contabil Serv este o firma acreditata in contabilitate, avand peste un deceniu de functionare. Firma este membra a Consiliului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.

Personalul este compus din experti contabili, manageri si consultanti fiscali. Acestia au o pregatire temeinica in acest domeniu, pentru a prelucra toate datele dintr-o firma. Sistemul de stocare este foarte usor de folosit, permitand accesul usor al clientului la informatii.

Principalele calitati necesare unei firme de contabilitate sunt comunicarea, profesionalismul, siguranta si confidentialitatea informatiilor.

Expertii contabili sunt absolventi ai studiilor superioare economice, capabili sa rezolve orice problema de contabilitate.

Firma Contabil Serv ofera o gama variata de servicii. Unul dintre aceste servicii se refera la consultanta oferita in momentul infiintarii unei firme. Contabilitatea este foarte importanta, deoarece la inceput se fac cele mai mari investitii. Aceste investitii trebuie mai intai analizate.

Contabilii monitorizeaza in permanenta orice tranzactie, pentru a se evita pierderile financiare care pot falimenta firma.

Statul ofera atat drepturi, cat si obligatii firmelor. Aceste obligatii se refera la platirea taxelor si impozitelor fiscale.

Orice intreprindere economice isi desfasoara activitatea cu ajutorul angajatilor. Serviciile de salarizare sunt un alt domeniu in care o firma de contabilitate activeaza.

La o perioada de timp, se efectueaza o analiza economico-financiara, prin care se observa rentabilitatea firmei.

Inainte de incheierea unui contrat, se semneaza o polita de asigurare. In cazul in care exista erori in sistemul contabil, firma are obligatii civile si penale.

expert-contabil-350x340Evidenta contabila este factorul cel mai important in cadrul unei afaceri. Cunostintele contabilului sunt folosite pentru a creste performantele firmelor.

Contabilitatea verifica si stocurile existente intr-o afacere, observand exact elementele care lipsesc si in ce trebuie sa se investeasca.

Cifra de afaceri exprima veniturile totale care rezulta in urma activitatilor dintr-o firma. Expertii de la Contabil Serv calculeaza cifra de afaceri pentru a evidentia situatia financiara a unei institutii.

Fluxul banilor este verificat un permanenta de contabili, atat banii investiti, cat si profitul obtinut. Contabil serv este o firma operativa, care prelucreaza datele intr-un timp oportun.

Particularitatile unei afaceri sunt cele care, de cele mai multe ori, fac diferenta. In functie de tipul firmei, un contabil reuseste sa inteleaga activitatea si cerintele de pe piata respectiva.

Acreditarea firmei este foarte importanta, deoarece pentru obtinerea acesteia, contabilii trebuie sa treaca un test de aptitudini.

Contabilii noteaza toate datele in registre, deoarece, in timpul unui control fiscal, se pot cere aceste registre, care vor fi verificate.

Rolul unui expert contabil este esential, acesta observa primul eventualele nereguli dintr-o institutie, pe care le comunica mai apoi directorului, impreuna colaborand pentru a evita pierderi financiare.

Partea fiscala este un aspect foarte important in orice intreprindere, contabilii depun la timp documentele fiscale, pentru a nu exista penalitati.

Orice tranzactie financiara, inainte de a fi realizata, este analizata de un contabil expert.

De aceea, orice afacere are nevoie de serviciile unei firme de contabilitate. Firma de contabilitate ii poate asigura bunastarea economica, deoarece analizeaza in permanenta toate informatiile referitoare la capitalul firmei. Pentru a mentine o afacere prospera, apelati cu incredere la firma de contabilitate Contabil Serv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *