Include si proiecte de constructii in casa ta

Inainte ca familia mea sa inceapa procesul de a avea casa noastra construita, am aflat ca ar trebui sa ne asteptam sa mergem cel puțin 10% pana la 20% la suta fata de bugetul estimat. In timp ce eu nu as fi crezut la momentul respectiv, este sigur sa spun ca am aflat adevarul, construirea unei noi case costa mai mult decat crezi ca va fi.

Desi s-ar putea sa nu scapi de faptul ca vei suporta costurile neprevazute de-a lungul drumului, este important sa te educi in prealabil cu privire la costurile de constructie va puteti astepta sa plateasca. Construieste un pic  o perna suplimentara in bugetul dumneavoastra, si ramai la acest buget cat mai strans posibil. Acest lucru te poate ajuta pentru a te asigura ca esti pregatit pentru sarcina unei constructii noi, si ca experienta dumneavoastra de constructie  este una plăcută, mai degrabă decât un efort stresant si financiar precar.

Notiuni de baza

Costurile de a construi o casa noua pot varia foarte mult in functie de ce parte a tarii va aflati si de modul in care doresti sa fie noua ta casa. Lucruri pe care ar putea sa nu le astepti pot adauga costuri semnificative, cum ar fi liniile de acoperis complicate sau curbe in arhitectura casei tale.

Modul in care privesti aceste proiecte de constructii, de asemenea, va face o diferenta semnificativa in ceea ce se petrece. De exemplu, procesul de baza implica:

 

Selectarea unui plan de podea. Poti achizitiona un plan complet de podea on-line, iar preturile variaza.

Gasirea unui constructor. Poti cumpara proiecte de constructii pentru planul de podea si poti  primi oferte de la constructori, dar costul este concentrarea principala, asa ca fii atent. Eu am gasit proiecte de constructii la Estimari Media SRL, in Dresca, Botosani si am ales de la ei unul ce mi s-a potrivit.

Notiuni de baza se gasesc pe o lista completa de specificatii de la constructor. In cele mai multe cazuri, va trebui sa platesti un avans inainte ca acest lucru sa se intample, deoarece acest lucru poate fi un proces consumator de timp.

pencils-projGasirea unui imprumut de constructii. Creditorul ipotecar trebuie sa revizuiasca planul de nivel si specificatile furnizate de constructor pentru a evalua casa ta si de a determina cat de mult sunt dispuși sa te imprumute. De obicei, va trebui sa dai in avans o plata semnificativa – uneori la fel de mult ca 25% – in scopul de a obtine un imprumut de constructii de case. De asemenea, trebuie sa platesti pentru evaluarea, dvs. controale de credit proprii, precum si toate taxele sau sau punctele solicitate de creditor. Asigurarea titlului pe teren este de obicei achizitionata in momentul in care primiesti de imprumut de constructie, si aveti nevoie pentru a cumpara de planuri de construcție si / sau de asigurare pentru proprietarii de case in acest moment.

Procesul de construcție. In acest timp, constructorul primeste banii platiți pentru a construi casa. De obicei, acest lucru este plătit în trepte ca diferite etape ale casei sunt completate. Ați putea găsi te merge peste buget in anumite zone in timpul acestui process, va trebui sa platessti si pentru aceste costuri.

Inchiderea pe împrumut final. Odata ce casa este finalizata, ai nevoie sa iei un imprumut final pentru a achita împrumutul de constructie. Aceasta este ipotecare ce se va folosi pentru a plati de fapt de casa. Nu este, in general, un alt set de costuri de inchidere, atunci cand iei acest imprumut, iar casa, de asemenea, trebuie apreciata din nou. In cazul in care casa nu aprecieza pentru ceea ce a costat pentru a fi construita, va trebui sa aduci mai multi bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *