La ce sa fii atent la inchirieri masini in Bucuresti

Inainte de a rezerva online, faceti o cautare pe Internet pentru coduri promotionale sau de promovare pentru a pune in motorul de rezervare a site-ului tau de inchiriere de masini companiei. Eu am reusit sa gasesc o masina destul de repede tastand doar inchirieri masini Bucuresti. Trebuie doar sa tastați numele companiei, – TopCarsRent – in campul de cautare și veti gasi oferte speciale de promovare pe care le-ar putea salva oriunde 5-20 la suta pe costul de inchiriere. Pentru mai multe idei cu privire la economisirea de bani, atunci cand vrei sa inchriezi, vezi ce oferte unt la inchirieri masini in Bucuresti.

Daca nu ati facut-o deja, ia in considerare aderarea la programul de loialitate pentru programele de inchiriere de masini ale companiei atunci cand va rezervati masina.  Eu am aflat ca acestea variaza in functie de companie, dar cele mai multe dintre ele sunt gratuite si va dau dreptul la anumite privilegii la ridicarea autovehiculului; informatiile dvs. vor fi la dosar inainte de inchiriere, permitandu-va sa sariti pur si simplu in masina sis a plecati, mai degraba decat  sa stati in ​​picioare la o coada lunga sau sa completati documente. Ati putea fi, de asemenea, eligibili pentru reduceri speciale sau upgrade-uri gratuite.

51_2013-Dacia-SanAtentie la ora de preluare

In cazul in care e posibil sa intarzii fata de ora stabilita, cel mai bine este sa anunti din timp, ba chiar sa faceti rezervarea ceva mai tarziu. Facand acest lucru s-ar putea sa salvati pretul inchirierii pe o zi.

Daca aveti asigurare auto cu caracter personal sau de taxa de inchiriere a unui card de credit major, va fi, probabil, acoperit cel putin pentru daunele coliziune – astfel incat sa nu fie nevoie sa cumpara coliziune sau pierderea daune renuntare a companiei de inchiriere de masini de (CDW sau LDW) asigurare. Daca nu sunteti sigur, adresati-va unui agent de asigurare sau de card de credit emitentului.

Inainte de a conduce departe de statia de preluare, verificati cu atentie maaina pentru daune. Pe mine aceasta verificare m-a salvat de un cost urias, daca nu as fi raportat imediat defectiunea. Asigurati-va ca luminile si semnalizatoare functioneaza corect, si verificati kilometraj. Raportati orice defecte imediat.

Familiarizati-va cu modul de functionare a masinii inainte de a parasi lotul. Verificati care parte rezervor de gaz este pornit, si invatati cum se folosesc farurile, stergatoarele de parbriz si sa se intoarca de semnal. Poate parea evident, dar veti dori, de asemenea, sa memoreze marca, modelul si culoarea masinii – in acest fel nu veti pierde  masina cand parcati intr-o multime de masini!

Revenind masina ta

Abtine-te de la planuri de benzina preplatite. Umple intotdeauna rezervorul inainte de a preda vehiculul, astfel incat sa platiti numai pentru cantitatea de gaze pe care ati folosit-o de fapt. Incercati sa evitati benzinariile chiar aproape de aeroport in cazul in care sunteti cu benzina in scadere de pe masina ta – preturile tind sa fie mai mari acolo. In schimb, umple rezervorul la cativa km distanta. ălătoria dvs. pentru a afla de unde cele mai ieftine benzinarii sunt în zona dumneavoastră. Poate parea contraintuitiv, dar predand masina devreme va poate costa de fapt bani. Veti plati de multe ori o taxa timpurie de revenire, dar chiar si mai rau, structura se va schimba si cel mai probabil  veti fi responsabil pentru diferenta. Desigur, returnarea masinii tarziu ar putea costa de asemenea – multe companii de inchiriere de masini va dau doar o perioada de gratie de 30 de minute inainte de a incepe sa calculeze taxele.

Inainte de a parasi autovehiculul, verificati pentru a fi sigur ca nu ati lasat obiecte personale. Nu uitati sa verificati portbagajul! Cele mai frecvente articole pierdute includ telefoane mobile, ochelari de soare si umbrele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *