Centrale in condensatie

Multe persoane au inceput sa ia in calcul posibilitatea de a achizitiona centrale in condensatie, iar acest lucru este o urmare a faptului ca aceasta tehnologie a condensarii a devenit una tot mai cunoscuta. In plus folosind aceste centrale, impactul asupra mediului va fi unul redus, iar consumul de energie va fi unul mai mic in comparatie cu celelalte tipuri de centrale. Astfel, utilizarea unor centrale in condensatie pot duce la un consum mic de gas, cu pana la 35 % fata de consumul unei centrale normale. Pretul la energia consumata pentru incalzire va fi unul mai mic, ceea ce inseamna ca se pot reduce unele cheltuieli. Centralele termice in condensatie, sunt o metoda eficienta pentru a economisi bani si pentru a proteja mediul inconjurator, iar tot mai multe persoane incep sa el foloseasca. Centralele conventionale au o eficienta de circa 93 % iar in cazul centralelor in condensare putem vorbi de valori de pana la 108 %. Dupa anumite studii s-a vazut ca folosirea unei centrale in condesare pentru apartament poate oferi o amortizare a pretului de achizitie intr-o durata de trei ani. In ceea ce priveste sistemele de incalzire pentru locuinta si pentru prepararea de apa calda menajera putem spune ca centralele pot oferi un consum de energie mai mic cu 30 % fata de celelalte tipuri de incalzire.

ariston-biEconomia de enegie este foarte important, si din acest motiv, la nivel european, si international se cauta resurse, si modalitati prin care se pot face economii. Asa s-a ajuns si la crearea acestor centrale in condensare. Acest lucru este de fapt o urmare a faptului ca resursele sunt din ce in ce mai limitate, iar consumul de energie intr-o continua crestere. Din acest motiv sunt necesare modalitati prin care se poate eficientiza procesul de incalzire, iar aceste centrale in condensare pot reprezenta o solutie pentru perioada viitoare. Totodata, noile standarde de performanta la nivel european impun instalarea acestor centrale termice in condensatie, si etichetarea energetica a produselor de acest tip. Astfel, datorita acestor norme europene se estimeaza ca in urmatorii ani sa se faca o trecere in masa la sistemele de incalzire de acest tip. Centralele termice de acest tip sunt eficiente si datorita faptului ca gazul, folosit ca si combustibil, este reluat dupa ce este ars, si folosit din nou pentru incalzirea unui spatiu.

In aceste conditii se pot face economii destul de mari la consumul de energie, iar acest procedeu este reluat de fiecare data, iar eliberarea de noxe in atmosfera este minima. Daca veti opta pentru inlocuirea unei centrale traditionale cu una prin condensatie, atunci ati putea economisi destul de mult la factura pentru gaz. Incalzirea este foarte importanta pentru orice locuinta, si pentru a avea la interior parte de tot confortul dorit, este indicat sa va informati si sa optati pentru cele mai bune solutii. Posibilitatile sunt multiple, si spunem acest lucru deoarece in acest domeniu exista tot mai multe companii ce se ocupa cu comercializarea de centrale termice. Atunci cand veti dori sa achizitionati si dumneavoastra o centrala este necesar sa aflati raspunsuri la toate intrebarile in ceea ce priveste eficienta, si costurile reduse, pentru a va asigura ca alegerea finala este cea mai potrivita. De asemenea este indicat sa cautati informatii si despre pretul de intretinere pentru centrala pe care urmeaza sa o achizitionati. Sistemele de acest tip pot fi eficiente pentru orice locuinta, insa va trebui sa tineti cont si de necesitatile pe care le aveti in ceea ce priveste incalzirea unei locuinte. In acest sens, puteti lua legatura cu specialistii in acest domeniu, care va pot explica care este cea mai buna optiune pentru dumneavoastra. Eu am colaborat in acest sens cu cei de la Moga Instal SRL, si am sunat la numarul de telefon: 0766068201. In prezent sunt multumit de eficienta centralei pe care o am.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *