Renoveaza-ti casa cu EricaCeramica

Dalele de ceramica sunt fundatia pe care sunt construite baile, bucatariile si holurie noastre, deci este extrem de important sa faceti placarea corect.

Ce marime?

Gresia de baie nu vine intr-o marime ce se ptriveste la orice, deci trebuie sa alegeti dimensiunea cu atentie. Dale mari au tendinta de a deschide, in general, un spatiu, dar s-ar putea sa descoperi ca placile de mozaic mici sunt mai potrivite la consolidarea unor zone atunci cand sunt utilizate in combinatiile de culori potrivite.

Masoara spatiul tau cu atentie si sa gandeste-te care dimensiune ar arata cel mai bine. Daca ai de gand sa acoperi  fiecare perete sau doar o anumita sectiune, totul trebuie luat in considerare.

Ce culoare?

erica-ceramica-2Albul este alegerea clasica pentru gresia baie, dar cu siguranta nu trebuie sa alegi asta neaparat. In timp ce un perete intreg de dale colorate poate fi prea mult, in unele camere, interpunerea placilor gresie colorate sau folosirea unui brau alb standard este o modalitate foarte buna de a adauga interes pentru o camera. Vei gasi o intreaga gama de produse ce se potrivesc nevoilor tale la EricaCeramica.

In cazul in care albul nu este preferatul tau, exista o multime de culori, mai versatile, cum ar fi bej, nisip, os si gri, care functioneaza foarte bine cu albul obiectelor sanitare. Acestea vin intr-o varietate de finisaje, inclusiv piatra si efect de lemn.

Culorile bloc sunt cele mai utilizate in doze mai mici, astfel incat, daca vrei sa nu folosesti prea mult alb, alege aranjamente mici de culori moi in locuri cheie – cum ar fi deasupra chiuvetei. Acesta este un punct ideal pentru un model de mozaic, care poate adauga culoare fara a fi prea indraznet.

Unde sa o folosesti

In mod traditional gresia si faianta de la EricaCeramica, sunt folosite pe peretii din jurul chiuvetelor, dusurilor si cazilor pentru a combate stropii de apa, dar unii oameni aleg sa mearga mai departe si sa acopere fiecare suprafata de perete disponibile in gresie. Poate functiona si pentru tine, dar depinde ce vrei sa creezi. La EricaCeramica, vei gasi un consilier gata sa tea jute sa alegi ce obiect sanitar sau placa de gresia ori faianta de care ai nevoie.

Daca ai o cabina de dus autonoma, atunci nu trebuie sa utilizezi cat mai multe placi de faianta, dar ce zici de podeaua ta? Alege un model care sa se potriveasca cromatic cu faianta de pe perete. Cum se potrivesc?

Montezi totul singur? Asigura-te ca ai toate accesoriile esentiale, cum ar fi adezivl, discuri de faianta, taietorul de tigla, si, bineinteles o ruleta. Trebuie sa te asiguri ca gresia din baie este montata corect pentru a crea o garnitura etansa la apa. Ar trebui sa faci o proba pe primul perete care sa actioneze ca un ghid inainte de a sa incepi sa lipesti greisit placile sis a compormiti intregul proiect. Apoi, se aplica adeziv pe perete inainte de aplicarea placilor, folosind distantiere pentru a crea un aspect neted si uniform. Daca iti lipseste increderea in tine, cu ajutorul unui instalator profesionist poti monta placile ceramice perfect, si fara dureri de cap sit e poti bucura direct de rezultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *